Neden Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyım?

Sağlıklı yaşam için temiz su tüketiminin önemi büyüktür. İnsan vücudu büyük oranda sudan oluştuğu için kaybedilen suyun yerine sürekli yenisinin konması gerekir.

Ancak günümüzde şebeke suları yeterince temiz olmadığı için içilmesi önerilmez. Dışarıdan damacana ya da pet şişeler içinde satın alınan suların da plastikle etkileşimi nedeniyle sağlığa zararlı olduğu yönünde uzman değerlendirmeleri mevcuttur.

Bu şartlar altında yapılması gereken, kaliteli ve güvenli su arıtma cihazlarıyla şebeke sularının temizlenerek tüketilmesidir.

Su Arıtma Cihazı Nedir?

Ev, iş yeri ve diğer yaşam alanlarımızdaki musluk sularını zararlı maddelerden ve mikroplardan arındırarak içilebilir nitelikteki temiz sulara dönüştüren aletlere su arıtma cihazı denir.

İyi bir cihazdan beklenen suyun içindeki tüm bakterileri ve mineralleri yok etmesi değildir. Çünkü suyun içinde sağlığa faydalı mineraller ve bakteriler de bulunur. Dolayısıyla suyun tamamen temizlenerek saf su haline getirilmesi faydadan çok zarar verebilir.

Bu nedenle daha akıllı teknolojilerle zararlı suyun sadece zararlı maddelerden arındırılması istenir. Bir su arıtma cihazının kalitesini belirleyen hususlardan biri de bu noktada ortaya çıkar.

Aquabox Manyetik Kireç Önleyici Sistemleri

Aquabox markası uzun yıllardan beri çeşitli sektörlerde hizmet veren bir kuruluştur. 2002 Yılından bu yana da endüstriyel tasarımlı ve patentli ürünleriyle içilebilir temiz su elde edilmesi üzerine çalışır.

Sitelerde, tatil köylerinde, köy ve kasaba ana girişlerinde, sanayi kuruluşlarında, büyük kurum ve kuruluşlarda suyun temizlenmesi için tasarımlar yapılmış ve faaliyete geçirilmiştir. Firmanın hedefi suyun olduğu her yerde hizmet sunmaktır. Dolayısıyla ev ve iş yeri için küçük çaplı su arıtma cihazları da en kaliteli haliyle üretilip beğeniye sunulur.

Aquabox Su Arıtma Cihazlarının Avantajları

Dünyada ortaya çıkan son teknolojiler Aquabox uzman ekipleri tarafından takip edilir ve yenilikler firmanın ürünlerine entegre edilir. Özel tasarımlarla üretilen cihazlar sayesinde suyun içindeki kireç ve diğer zararlı maddeler temizlenir. Sağlığa faydalı bakteri ve minerallerin ise suyun içinde kalması hedeflenir.

Aquabox su arıtma cihazlarını başka cihazlardan ayırt eden başlıca özellikler şunlardır:

  • Sağlamlık, güvenlik ve dayanıklılık sağlayan metal kasalar
  • NSF belgesi almış filtreler ve tanklar
  • Alkali filtre kullanma imkanı
  • Türkiye'nin her yerine hızlı ve ücretsiz montaj sağlayan servis imkanı
  • Aquabox üretici firma garantisi

Aquabox ürünlerinin tamamen yerli sermaye ile üretilmiş olması nedeniyle ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlanır. Yılda 1 kez filtre değiştirilerek ürünler uzun süre kullanılabilir. Bu filtre değişimlerinde de Tüm Türkiye’ye ücretsiz montaj hizmeti sağlanır.